Kjøpe Ethereum

Ethereum (ETH)

Det finnes mange spennende kryptovalutaer. Bitcoin er den største og den vi kanskje hører mest om i media. Ethereum er en av de mest spennende kryptovalutaene, og en av de viktigste i markedet. Ethereum er et nettverk og en kryptovaluta. Ethereum bruker et konsept som kalles smarte kontrakter slik at du kan lage din egen blokkjede-applikasjon, med Ethereum som plattform. Disse smarte kontraktene er ikke kontrakter slik som vi tenker på kontrakter, men heller selvkjørende dataprogrammer.

Kjøpe Ethereum

BTCNOK er en nettside hvor du kan kjøpe Ethereum på en enkel og effektiv måte. Tjenesten tilrettelegger for alle som ønsker å kjøpe Ethereum. Skal du kjøpe Ethereum på BTCNOK må du registrere en konto, deretter velge kjøpesummen for Ethereum og fullføre med en betalingsmiddel.


Hvordan kjøpe Ethereum

Ethereum er en stor og verdifull valuta utviklet av Vitalik Buterin. Valutaen er en av de aller viktigste i utviklingen av kryptoemisjoner «ICO», programvare for kryptovaluta og blokkjedeteknologien. Et annen viktig moment med Ethereum er smarte kontrakter i form av applikasjoner og kryptovalutaer på nettverket. Ethereum er også mye raskere enn Bitcoin, hvor det tar mye lengre tid å godkjenne en transaksjon.


Hvorfor kjøpe Ethereum

Ethereum tillater alle å lage en egen kryptovaluta, som igjen tilrettelegger for kryptoemisjoner. Det betyr at selskaper med en god ide kan starte sin valuta ved hjelp av Ethereum teknologien og selge denne valutaen til de som ønsker å kjøpe det. Ethereum har derfor et stort potensial. Så langt har valutaen steget med mange tusen prosent. Potensialet for videre vekst er enormt da kryptoemisjoner og applikasjonsutvikling på Ethereum plattformen så vidt har startet sammenlignet med bruksområdet.